Rektörümüz Prof. Dr. Murat Türk'ün 15 Temmuz Etkinliklerine Katıldı

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Murat Türk Osmaniye Valiliği Tarafından Düzenlenen 15 Temmuz Şehitlerini Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Günü” etkinlikleri kapsamında bir dizi programa katıldı.

Geçtiğimiz yıl Karaçay Çevre Yolu mevkiinde şehitlerimiz anısına oluşturulan 15 Temmuz Demokrasi Şehitleri Hatıra Ormanı’na yeni fidanlar dikildi.  Bu yıl "15 Temmuz Şehitlerini Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Günü"etkinlikleri kapsamında yapılan fidan dikim törenine Vali Ömer Faruk Coşkun, Garnizon Komutanı Topçu Albay Ahmet Serdar Gül, Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Murat Türk, İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Tamer Bilacan, İl Emniyet Müdürü Nurettin Gökduman, kamu kurum ve kuruluşları il müdürleri ve sivil toplum kuruluşları temsilcileri katıldı.

15 Temmuz Pazar günü saat 11:00’da Osmaniye Protokolü ve Rektörümüzün katılımıyla şehitlik ziyareti gerçekleştirildi. Şehitlik ziyaretinin ardından öğle namazına müteakip Enver-ül Hamit Cami’sinde okunan Mevlid-i Şerif programına katılan Rektörümüz Prof. Dr. Murat Türk son olarak, Osmaniye protokolü ile birlikte cumhuriyet meydanında düzenlenen anma programına da katıldı.