Üniversitemiz Türkiye'deki Dijital Dönüşüme Hızlı Şekilde Geçti

Üniversitemiz, Öğrenci Bilgi Sistemi ve Elektronik Bilgi Yönetim Sistemi programlarını entegre ederek öğrencilerimizin talep ettikleri tüm belgeler e-imzalı olarak verilmektedir.

Bilim ve teknoloji alanındaki yenilikleri takip eden Üniversitemiz kamudaki dijital dönüşüm kapsamında 2017-2018 Bahar Yarıyılı itibariyle öğrencilere verilen tüm belgeler e-imzalı hale getirildi. Dönüşüm sayesinde 2017-2018 eğitim öğretim yılı bahar yarıyılından itibaren tüm mezunlarımızın diplomaları e-imzalı olarak verilmektedir.

Teknolojik gelişmeleri her zaman yakından takip ettiklerini ifade eden Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Murat Türk, “Elektronik imzalı diploma uygulamasının hayata geçirilmesiyle birlikte öğrencilerimizin geçici mezuniyet belgeleri tarihe karıştı ve yeni mezunlarımız artık çok kısa sürede e-imzalı diplomalarını alıyor.” dedi.

Bu yıldan itibaren yeni mezunlarına elektronik imzalı diploma verecek üniversitelerin listesi şöyle:

Adıyaman Üniversitesi, Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi, Amasya Üniversitesi, Ankara Sosyal Bilimler Üniversitesi, Bahçeşehir Üniversitesi, Batman Üniversitesi, Bezmialem Vakıf Üniversitesi, Beykent Üniversitesi, Bilgi Üniversitesi, Cumhuriyet Üniversitesi, Doğuş Üniversitesi, Gaziantep Üniversitesi, Gaziosmanpaşa Üniversitesi, Haliç Üniversitesi, İnönü Üniversitesi, İskenderun Teknik Üniversitesi, İstanbul Şehir Üniversitesi, Kadir Has Üniversitesi, Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi, Kavram Üniversitesi, Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi, Siirt Üniversitesi, Sinop Üniversitesi.