Kırıkhan Kaymakamı ve Arsuz Kaymakamından Üniversitemiz Rektörüne Ziyaret

Kırıkhan Kaymakamı Mustafa Erkayıran, Arsuz Kaymakamı Musa Sarı ve Üniversitemiz İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hasan Kayıklık ile birlikte Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Murat Türk’ü makamında ziyaret etti.

Rektörlük makamında gerçekleşen ziyarette Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Murat Türk, Üniversitemizin kat ettiği aşamalardan bahsederek Üniversitemizin vizyonu ve misyonuna değindi. Ziyaret sonunda konukları Kırıkhan Kaymakamı Mustafa Erkayıran, Arsuz Kaymakamı Musa Sarı ve Üniversitemiz İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hasan Kayıklık’a nazik ziyaretleri dolayısıyla teşekkür etti.

Konuklar Kırıkhan Kaymakamı Mustafa Erkayıran ve Arsuz Kaymakamı Musa Sarı ise Üniversitemiz Karacaoğan Yerleşkesi’nin doğa ile iç içe olmasından dolayı hayranlıklarını ifade etti.