Üniversitemiz Osmaniye Belediyesi'nin Ücretsiz Yaz Okullarına Kapılarını Açtı

Osmaniye Belediyesi tarafından "Sağlıklı ve Eğlenceli Bir Yaz İçin Yaz Spor Okulları" sloganı ile onuncusu başlatılan Ücretsiz Yaz Spor Okulları’na Üniversitemiz olarak bu yıl da katkı sağlıyoruz.

Basketbol, futbol, voleybol, izcilik, basketbol, su kanosu, badminton, satranç, tırmanma, çim hokeyi, dart, bocce ve okçuluk branşlarında açılan Yaz Spor Okullarına kapılarını açan Üniversitemiz Karacaoğlan Yerleşkesi toplumun her kesiminin beğenisini kazanırken 7 - 14 yaş arası öğrencilerin de beğenisini kazandı.

Osmaniye Belediyesi her öğrenciye hazırlanan spor malzemelerini hediye etmesinin yanı sıra öğrencilerin Üniversitemiz Karacaoğlan Yerleşkesi ’ne gelebilmeleri için yaz spor okulları boyunca ücretsiz servis imkânı sağlanıyor.

Üniversite-Toplum bütünleşmesine gerekli önemi verdiklerini ifade eden Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Murat Türk, Osmaniye Belediyesi tarafından her yıl gerçekleştirilen Ücretsiz Yaz Spor Okulları’na Üniversitemiz olarak kapılarımızı biz de açıyoruz. Bu anlamda bu faaliyetin gerçekleşmesinde çok büyük emekleri olan ve bizi, Üniversitemizi tercih eden Osmaniye Belediyesi’ne teşekkür ediyorum. “ dedi.