Rektörümüzden OTSO Başkanı ve OGHSİM İl Müdürüne Hayırlı Olsun Ziyareti

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Murat Türk, Osmaniye Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı olarak seçilen Devrim Murat Aksoy ile 20 Nisan 2018 tarihinden itibaren Osmaniye Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü görevine atanan Mustafa Loğoğlu’na hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

OTSO ziyaretinde OTSO Meclis Başkanı Mustafa Demir, OTSO Başkan Yardımcısı Hasan Ersoy, Yönetim Kurulu Üyeleri Mustafa Coşkun ve Fatih Daşcı da hazır bulunundu. Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürlüğü ziyaretinde ise Rektörümüz Prof. Dr. Murat Türk’ü Müdür Mustafa Loğoğlu karşıladı.

Ziyaretlerde Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Murat Türk, Osmaniye Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Devrim Murat Aksoy’a ve Osmaniye Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Loğoğlu’na görevlerinde başarılar diledi.