Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Murat Türk, İlçelerde Düzenlenen Bayramlaşma Merasimlerine Katıldı

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Murat Türk, Geleneksel hale getirdiği bayramlaşma merasimlerini ilçelerde de sürdürdü.

Rektörümüzün de iştirakiyle yapılan Bayramlaşma Merasiminde ilk olarak Bahçe Meslek Yüksekokulu, daha sonra Düziçi Meslek Yüksekokulu, Kadirli Sosyal ve Beşeri Bilimler Fakültesi, Kadirli Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu ile Kadirli Meslek Yüksekokulu ziyaret edildi.

İlçelerde gerçekleşen Bayramlaşma Merasimine Rektörümüz Prof. Dr. Murat Türk ile Üniversitemizin Bahçe, Düziçi ve Kadirli’deki Akademik ve İdari personeli katıldı. Rektörümüz Prof. Dr. Murat Türk Personelin bayramını kutlarken birlik ve beraberliğin önemine dikkat çekti.

Üniversite personelleri ile her zaman en iyi iletişimi kurmayı hedeflediğini ifade eden Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Murat Türk, bir araya geldiği akademik ve idari personelin taleplerini ve sorunlarını dinledi. Türk, ziyaretler sırasında akademik yükselme yapan akademisyenleri de ziyaret ederek hediyelerini takdim etti.