Üniversitemizde Bayramlaşma Töreni Düzenlendi

Üniversitemiz Rektörlüğü tarafından Ramazan Bayramı dolayısıyla düzenlenen Bayramlaşma Programı, akademik ve idari personellerimizin katılımıyla gerçekleştirildi.

Üniversitemiz Sosyal Tesisler alanında gerçekleştirilen bayramlaşma programında Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Murat Türk ile Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Sabri Ulukanlı ve Genel Sekreter Mustafa Sadıkoğlu, akademik ve idari personeli karşıladı.

Rektörümüz Prof. Dr. Murat Türk tüm çalışanlarımızın bayramını tek tek kutlarken Üniversitemizde düzenlenen bayramlaşmanın çalışanlarımızın birlik ve beraberliğini güçlendirdiğini ifade ederken Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi Karacaoğlan Yerleşkesinin dışında Kadirli Sosyal ve Beşeri Bilimler Fakültesi, Kadirli Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu, Kadirli Meslek Yüksekokulu, Bahçe Meslek Yüksekokulu ve Düziçi Meslek Yüksekokulu’nda da bayramlaşmanın 19.06.2018 tarihinde yapılacağını belirtti.