Üniversitemiz Yeni Bölümleri ile Büyümesini Sürdürüyor

Üniversitemiz, ÖSYM’nin Yükseköğretim Programları ve Kontenjanları Kılavuzu'na göre 2018-2019 eğitim-öğretim yılında Uluslararası İlişkiler, Gastronomi ve Mutfak Sanatları ve İngiliz Dili ve Edebiyatı (Öğretim Dili İngilizce) bölümlerine ilk kez öğrenci alacak.

Bu yıl ilk kez öğrenci alacak olan İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Uluslararası İlişkiler, Kadirli Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu Gastronomi ve Mutfak Sanatları ve Fen Edebiyat Fakültesi İngiliz Dili ve Edebiyatı (Öğretim Dili İngilizce) bölümlerine alınacak 40’ar öğrenci ile Üniversitemiz yüzde yüz doluluk oranına ulaşmayı hedefliyor.

OKÜ ailesine yeni öğrenciler gelecek olmasından dolayı mutluluk duyduğunu ifade eden Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Murat Türk, "Öğrenci alınacak bölümlerimiz ile  daha da büyüyecek olan üniversitemiz, nitelikli olarak gelişmesini sürdürmeye devam edeceği gibi ülkesine de faydalı bireyler yetiştirecek.” dedi.