Üniversitemiz Rektörü TBMM Başkanı İsmail Kahraman'ın Osmaniye Ziyaretinde Hazır Bulundu

Bir dizi ziyaretlerde bulunmak üzere Osmaniye'ye gelen TBMM Başkanı Sayın İsmail Kahraman’ın ilk olarak ziyaret ettiği Osmaniye Valiliği önündeki karşılamada Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Murat Türk de bulundu.

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Murat Türk’ün yanı sıra Vali Ömer Faruk Coşkun, Osmaniye Milletvekilleri Dr. Suat Önal, Mücahit Durmuşoğlu ve Doç. Dr. Ruhi Ersoy, Garnizon Komutanı Topçu Albay Ahmet Serdar Gül, Belediye Başkanı Kadir Kara, Vali Yardımcısı Huriye Küpeli Kan, İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Tamer Bilacan, İl Emniyet Müdürü Nurettin Gökduman, İlçe Kaymakamları, kamu kurum ve kuruluşları il müdürleri, sivil toplum kuruluşları temsilcileri, siyasi parti temsilcileri de karşılamada hazır bulundu.