Üniversitemizden Öğrencilere Ramazan Ayı Boyunca İftar Yemeği

Ramazan ayının başlamasıyla Üniversitemizde her gün yaklaşık 700 öğrenciye iftar yemeği veriliyor.

Ramazan ayının eğitim-öğretim dönemine denk gelmesinden dolayı Üniversitemizde final sınavlarına hazırlanan öğrencilerin mağduriyet yaşamaması için Rektörümüz Prof. Dr. Murat Türk öğrencilere iftar yemeği hazırlanması talimatı verdi. Bunun üzerine Üniversitemiz Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı’nca Karacaoğlan Yerleşkesi içerisindeki OKÜ Lezzet Vadisi’nde öğrencilere her gün hem öğle hem de iftar yemeği verilmeye başlandı.

Öğrencilerle birlikte iftarı paylaşmak istediklerini belirten Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Murat Türk, "Göreve geldiğimizden bu yana bizim memnun etmek istediğimiz insanlar öğrencilerimizdi. Öğrenciler var diye biz burada varız. Onun içinde bu Ramazan’da ailelerinden uzak olan öğrencilerimiz hem sınavların çalışsınlar hem de iftarlarını yapsınlar istedik. Bundan sonra bu gelenek haline gelecek. Çünkü bizde öğrencilik dönemimizde iftarda ne yemek yapacağız diye düşünürdük. Bu yıl başladı gelecek yıllarda da bu uygulamamız devam edecek" dedi.

Rektörümüz Prof. Dr. Murat Türk bir iftar yemeği sonrasında Üniversitemiz öğrencileriyle Üniversitemiz Merkez Kütüphanesi önünde bir araya gelerek sohbet etti. Üniversitemiz öğrencileri de uygulamadan oldukça memnun olduklarını ifade ederek emeği geçenlere özellikle de Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Murat Türk’e teşekkür etti.