Arkeoloji Kulübü, Üç Güzeller Tiyatro Oyunu Sergiledi

Üniversitemiz Arkeoloji Kulübü tarafından düzenlenen “Üç Güzeller” adlı tiyatro oyunu 25.05.2018 tarihinde 15 Temmuz Şehitler Amfisinde sahnelendi.

Oyunu izlemeye başta Üniversitemiz Fen Edebiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Eyüp Tel olmak üzere, Üniversitemiz Öğretim Üyeleri, idari personeli, öğrencileri ile üniversite dışından davetliler katıldı.

Troia antik kentinin Unesco Kültür Mirası Listesine girişinin 20. yılı olması ve 2018 yılının Unesco tarafından Troia yılı seçilmesi sebebiyle, Antik ozan Homeros’un İlyada adlı eserinden uyarlanan ve Troia Savaşının bir bölümünün sergilendiği oyunda Arkeoloji Bölümü öğrencileri Noyan Biçer, Hasan Ceylan, Esma Gül Emeröz, Sariye Kıraç, Ali Can Karakuş, Sibel Elibol, Sema Öcal, Başak Dilber, Güler Göçmüş, Ferdi Yalap, Erhan Derin, Osman Can Aygören, Birgül Doğanay, Kevser Tanrıöver, Veysel İbrahim Özcan, Osman Yaşar, Ahmet Alaş, Samed Morçiçek, İbrahim Alkurt, Muhammed Nurullah Arslan, Mehmet Hadi Gül, Melike Kır, Mediha Selçuk ve Dr. Öğr. Üyesi Ayça Gerçek rol aldı. Program, Arkeoloji Bölümü 4. sınıf öğrencisi Ertuğrul Karakan’ın mezuniyet ve teşekkür konuşmasıyla sona erdi.