Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Bölümü Öğrencilerden KPSS ve Motivasyon Programı

Üniversitemiz Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Bölümü öğrencileri, Lider Akademi işbirliği ile “KPSS ve Motivasyon” başlıklı program düzenledi.

Rektörlük Büyük Salonda düzenlenen programa konuşmacı olarak Yazarlar Refik Çeliker, İsmail Eryılmaz, Arda Hakan Öğretir ve Fatih Dalkıran katıldı.

Üniversitemiz öğrencilerinin katıldığı programda yazarlar Kamu Personeli Seçme Sınavına hazırlık aşamasının nelere dikkat edilmesi gerektiğinden bahsederek öğrencilere sınav öncesi ve sınav anında motivasyon için neler yapılması gerektiğini örnekler vererek bahsetti.

Programın sonunda programın konuşmacıları Refik Çeliker, İsmail Eryılmaz, Arda Hakan Öğretir ve Fatih Dalkıran’a günün anısına Teşekkür Belgeleri takdim edildi.