Toyota Hybrid Talks Üniversitemizde Yapıldı

Osmaniye’de hizmet veren Özdemir Toyota Plaza, Üniversitemiz Rektörlük Büyük Salonda düzenlenen seminerde HYBRID Motor Sistemini tanıttı ve Karacaoğlan Yerleşkesinde test sürüş etkinliği düzenledi.

Rektörlük Büyük Salonda düzenlenen seminere Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Murat Türk’ün yanı sıra Üniversitemiz Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ali İhsan Öztürk, Osmaniye Meslek Yüksekokulu Öğr. Gör. Bülent Önal, Toyota Özdemir Plaza Müdürü Hakan Seyhan, Toyota Türkiye Bölge Müdürü Efe Tunalıoğlu, Toyota Türkiye Eğitim Sorumlusu M. Selim Tunçel, Üniversitemiz akademik ve idari personeli ile Üniversitemiz öğrencileri katıldı.

Seminerde Toyota Türkiye Eğitim Sorumlusu M. Selim Tunçel, Rektörlük Büyük Salonu dolduran davetlilere HYBRID motor sistemini tanıttı. Daha sonra Üniversitemiz Karacaoğlan Yerleşkesinde katılımcılarla test sürüş etkinliği düzenlendi.