2017-2018 Akademik Yılı Spor Şenlikleri Ödül Töreni Yapıldı

2017-2018 Akademik Yılı Spor Şenlikleri kapsamında çeşitli branşlarda Üniversitemizce düzenlenen sportif faaliyetlerde dereceye giren takım ve sporculara ödülleri düzenlenen törenle verildi.

Üniversitemiz Rektörlük Büyük Salonda düzenlenen ödül töreninde erkek öğrencilerde bisiklette birinci Yunus Emre Uzunkaya, ikinci Hasan Ergün, üçüncü Mehmet Yıldırım, bayan öğrencilerde (Bisiklet) birinci Şeyma Hilal, ikinci Ayşenur Kayacı, Üçüncü Raziye, Masa Tenisinde öğrencilerde birinci Fikret Budak, ikinci Doğancan Sevgili, personelde (Masa Tenisi) birinci Soner Doğan, ikinci Halil Özdemir, Squash erkek personelde birinci Rektörümüz Prof. Dr. Murat Türk, ikinci Öğr. Gör. Ahmet Loğoğlu, Squash bayan personelde birinci OMYO Müdürü Doç. Dr. Güler Yalçın, ikinci Nehir Tokgöz; Yüzmede (personel) birinci İİBF Öğretim Üyesi Doç. Dr. M. Fedai Çavuş, ikinci Soner Doğan, üçüncü Mehmet Onur Özer; Teniste (bayan-öğrenci) birinci Yeliz Filik, ikinci Gamze Çelik, Tenis (erkek-öğrenci) birinci Mehmet Nalça, ikinci Muhammet Şefik Özel; tenis karışık çiftlerde birinci Üniversitemiz Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Sabri Ulukanlı ve Ayşe Gökçen Arslan, ikinci Rektörümüz Prof. Dr. Murat Türk ile Demet Öztürk; futbolda (personel) birincisi Kadirli Meslek Yüksekokulu; futbolda (öğrenci) birinci Osmaniye Meslek Yüksekokulu, ikinci İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi; Voleybolda (erkek-öğrenci) birinci Mühendislik Fakültesi ikinci İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi; voleybolda (bayan-öğrenci) birinci Düziçi Meslek Yüksekokulu, ikinci İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi; basketbolda (öğrenci) birinci Mühendislik Fakültesi, ikincisi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi ve basketbolda (personel) birinci İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi oldu.

Dereceye girenlere ödülleri başta Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Murat Türk olmak üzere Üniversitemiz akademisyenleri tarafından verildi.