Rektörümüz Prof. Dr. Murat Türk'e Anlamlı Ziyaret

Osmaniye Yüksel Özden Çocuk Evleri Sitesi Müdür Vekili Can Artan ve koruma altında olan çocuklarla birlikte Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Murat Türk’ü makamında ziyaret etti.

Rektörlük makamında gerçekleşen ziyarette Osmaniye Yüksel Özden Çocuk Evleri Sitesi Müdür Vekili Can Artan koruma altındaki çocukların rol model çalışmaları hakkında bilgiler aktardıktan sonra başarı öykülerini Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Murat Türk ile paylaştı.

Ziyaret sonunda Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Murat Türk’e Osmaniye Yüksel Özden Çocuk Evleri Sitesi Müdür Vekili Can Artan ve koruma altındaki çocuklar tarafından çiçek takdim edilirken bu anlamlı ziyaretleri dolayısıyla da Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Murat Türk, konuklarına teşekkür etti.