OKÜ Anaokulu Minik Öğrencilerinden Kuş Yuvaları

Üniversitemiz Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı’na bağlı Anaokulu minik öğrencilere sosyal sorumluluğu aşılamak için Orman Haftası münasebetiyle Orman Bölge Müdürlüğü tarafından sağlanan 35 kuş yuvası minik ellerin dokunuşuyla renklendi.

Minik öğrenciler tarafından boyanan kuş yuvalarını Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Murat Türk, OKÜ Anaokulu’nu ziyaret ederek yerinde gördü. Minik öğrenciler, Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Murat Türk’e hep bir ağızdan “Tohumlar Fidana” isimli şarkıyı okudu.

Daha sonra Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Murat Türk, minik öğrencilerle birlikte OKÜ Anaokulu’nun bahçesine çıkarak burada bulunan bir ağaca hazırlanan kuş yuvalarından bir tanesini astı.

Minik öğrencilere, kuş yuvalarının kuşlara sıcak bir yuva sağladığını ifade eden Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Murat Türk, minik öğrencilerin bu anlamlı çalışmalarından dolayı teşekkür etti.