Üniversitemiz Lezzet Vadisi'nde Ecdat Mönüsü

18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 103. yıldönümü nedeniyle Üniversitemiz Lezzet Vadisi’nde geleneksel hale gelen ve 103 yıl önce kahraman askerlerimizin yemiş olduğu yağlı buğday çorba, üzüm hoşafı ve ekmek ücretsiz olarak ikram edildi.

Ecdat Mönüsü, hem üniversite öğrencilerimiz hem de akademik ve idari personelimiz tarafından büyük ilgi ile karşılanırken bir grup Üniversitemiz öğrencisi o dönemdeki asker kıyafetleri ile Üniversitemiz Lezzet Vadisi’nde hazır bulundu.

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Murat Türk, “Kahraman ecdadımızın kahramanlıkları hafızalarda canlı kalması adına Üniversitemizce geleneksel hale getirdiğimiz “Ecdat Mönüsü”nde ecdadımızın o günkü menüsü olan buğday çorbası, hoşaf ve ekmekten oluşan menü akademik, idari personel ile öğrencilerimize verildi.” dedi.