Sosyal ve Beşeri Bilimler Araştırma Destek Grubu SOBAG Bilgilendirme Toplantısı Yapıldı

TÜBİTAK Araştırma Destek Programları Başkanlığı Sosyal ve Beşeri Bilimler Araştırma Destek Grubu (SOBAG) tarafından, Üniversitemizde  proje destekleri konusunda bilgilendirme toplantısı gerçekleştirildi.

Rektörlük Toplantı Salonunda gerçekleşen bilgilendirme toplantısına Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Murat Türk, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Sabri Ulukanlı ile çok sayıda akademisyen ve Üniversitemiz idari personeli katıldı.

Bilgilendirme toplantısında, TÜBİTAK uzmanları Hatice Kübra Bozan ve Alperen Karataş tarafından destek programları, değerlendirme süreci ve proje başvurusunda dikkat edilmesi gereken hususlar konularında detaylı bilgiler verildi.

Toplantı, soru-cevap kısmının ardından sona erdi.