Üniversitemiz Erkek Tenis Takımımız Şampiyon Oldu

Üniversite sporları federasyonu tarafından düzenlenen Üniversitelerarası tenis turnuvası 2. Lig müsabakaları 8-11 Mart 2018 tarihleri arasında Antalya ilinde gerçekleşti. Turnuvada mücadele eden Üniversitemiz erkek tenis takımımız şampiyon oldu.
Şampiyon olan Üniversitemiz erkek tenis takımı oyuncuları Sezgin Harbiyeli, Fadıl Şahiner, Kadir Şahiner ve antrenör Okt. İsmail Dehri, Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Murat Türk’ü makamında ziyaret ederek şampiyonluk kupasını takdim etti.

Üniversitemizin spor tesislerine yapılan yatırımlar sonucunda başarının elde edildiğine değinen Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Murat Türk, şampiyon olan erkek tenis takımı oyuncuları Sezgin Harbiyeli, Fadıl Şahiner, Kadir Şahiner’i ve antrenör Okt. İsmail Dehri’yi tebrik etti.

Sezgin Harbiyeli, Fadıl Şahiner ve Kadir Şahiner’den oluşan Üniversitemiz erkek tenis takımı Kırklareli Üniversitesi, Pamukkale Üniversitesi, KTO Karatay Üniversitesi, Selçuk Üniversitesi ve Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi, finalde ise Boğaziçi Üniversitesini yenerek şampiyon oldu.

Şampiyon olan Üniversitemiz erkek tenis takımı antrenörü Okt. İsmail Dehri yaptığı açıklamada “Tenis bizim işimizdir.” diyerek Sezgin Harbiyeli, Fadıl Şahiner ve Kadir Şahiner’i tebrik etti.