Uluslararası Ticaret ve Lojistik Kulübü Kariyer ve Girişimcilik Semineri Düzenledi

Üniversitemiz kulüplerinden Uluslararası Ticaret ve Lojistik Kulübü Üniversitemiz İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Amfi 1’de Kariyer ve Girişimcilik Semineri düzenledi.

Kariyer ve Girişimcilik Seminerine İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekan Yardımcıları Yrd. Doç. Dr. Samet Evci, Yrd. Doç. Dr. Fatih Çağatay Baz, Uluslararası Ticaret ve Lojistik Bölümü Başkanı Yrd. Doç. Dr. Mustafa Kıllı ile Üniversitemiz öğrencileri katıldı.

Düzenlenen seminere Artvin Çoruh Üniversitesi Lojistik Bölümü Öğretim Görevlisi Emre İpekçi ve Acayip İşler Atölyesi marka danışmanı İsmail Hilmi Adıgüzel konuşmacı olarak katıldı.  Kariyer ve Girişimcilik Semineri’nde konuşan Artvin Çoruh Üniversitesi Lojistik Bölümü Öğretim Görevlisi Emre İpekçi, "Lojistik Sektöründe Kariyer İmkânları" başlıklı sunumu yaparken Acayip İşler Atölyesi Marka Danışmanı İsmail Hilmi Adıgüzel ise "Nasıl kişisel marka  olurum?" başlıklı sunum yaptı.

Sunum sonunda Acayip İşler Atölyesi Marka Danışmanı İsmail Hilmi Adıgüzel, "Seminerin Olumlu ve Olumsuz Yönleri" hakkında değerlendirme içeren bir anketi de seminere katılan öğrencilerle birlikte yaptı.

Seminerin sonunda öğrencilerin sorularını da yanıtlayan Artvin Çoruh Üniversitesi Lojistik Bölümü Öğretim Görevlisi Emre İpekçi’ye Teşekkür Belgesi’ni İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekan Yardımcısı Yrd. Doç. Dr. Samet Evci, Acayip İşler Atölyesi Marka Danışmanı İsmail Hilmi Adıgüzel’e ise Teşekkür Belgesi’ni İİBF Dekan Yardımcısı Yrd. Doç. Dr. Fatih Çağatay Baz takdim etti.