İtalya Cumhuriyeti Fahri Konsolosu Mehpare Şayan Kileci'den Rektörümüze Ziyaret

İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi tarafından düzenlenen “İşte Tam O An” başlıklı konferans için Üniversitemize gelen İtalya Cumhuriyeti Fahri Konsolosu Yazar - Eğitmen Mehpare Şayan Kileci Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Murat Türk’ü makamında ziyaret etti.

Rektörlük makamında gerçekleşen ziyarette Üniversitemiz İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Öğretim üyesi Prof. Dr. Zeynep Türk ve Doğu Akdeniz Kalkınma Ajansı (DOĞAKA) Genel Sekreteri Onur Yıldız da hazır bulundu.

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Murat Türk, İtalya Cumhuriyeti Fahri Konsolosu Yazar - Eğitmen Mehpare Şayan Kileci’yi Üniversitemizde ağırlamaktan dolayı duyduğu memnuniyeti ifade ederek konuğu Kileci’ye ve Yıldız’a ziyaretleri dolayısıyla teşekkür etti.