Kilis 7 Aralık Üniversitesi Rektörü Karacoşkun’dan Üniversitemiz Rektörü Türk’e Ziyaret

Kilis 7 Aralık Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Doğan Karacoşkun ve eşi Şehri Karacoşkun Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Murat Türk’ü makamında ziyaret etti.

Rektörlük makamında ağırladığı Kilis 7 Aralık Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. M. Doğan Karacoşkun ve eşi Şehri Karacoşkun’a nazik ziyaretleri dolayısıyla teşekkür eden Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Murat Türk, konuklarına OKÜ hakkında bilgiler aktardı.
Ziyarette Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Murat Türk’ün eşi İİBF Dekanı Prof. Dr. Zeynep Türk de yer aldı.

Ziyaret sonrasında Kilis 7 Aralık Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. M. Doğan Karacoşkun şeref defterini günün anısına imzaladı.