Üniversitemiz Kurum İdari Kurul Ekim Ayı Toplantısı Yapıldı

Üniversitemiz Kurum İdari Kurulu Toplantısı, Kurum İdari Kurulu ve Türk Eğitim-Sen temsilcilerinden oluşan heyetle yapıldı. OKÜ Rektörlük toplantı salonunda gerçekleştirilen toplantıda, 2017 yılı Ekim ayı Kurum İdari Kurulu Toplantısında kararların gözden geçirildiği belirtildi.

Toplantının, 4668 sayılı Kamu Görevlileri Sendikaları Kanunu’nun 22’nci maddesi ile Kurum İdari Kurulları, Yüksek İdari Kurul, Kamu İşveren Kurulu ve Uzlaştırma Kurulunun Teşkili ile Çalışma Usul ve Esaslarına ilişkin yönetmelik hükümleri gereğince yapıldığı belirtildi.

Toplantıda Üniversitemizi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Sabri Ulukanlı, Genel Sekreter Mustafa Sadıkoğlu, Personel Daire Başkanı Şadiye Yentür temsil ederken yetkili sendika olan Türk Eğitim Sen’i Üniversite temsilcisi Tekniker Fatih Mehmet Gizlice ve Türk Eğitim Sen Osmaniye Şubesi mevzuat sekreteri Cihat Karakuş temsil etti.