Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi Spor Kulübü 1. Amatör Lige Galibiyet İle Başladı

Osmaniye 1. Amatör Ligi’nde mücadele eden Üniversitemiz Futbol Takımı 2017-2018 sezonunun ilk müsabakasında Düziçi Belediyespor’u OKÜ Stadyumda ağırladı.

Karşılaşmayı Osmaniye Milletvekili Mücahit Durmuşoğlu, Ak Parti İl Başkanı Av. Hamza Tor, Merkez İlçe Başkanı Hanifi Zaimoğlu, Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürü Ökkeş Demir, Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Levent Öztürk ve Üniversitemiz Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanı İbrahim Savaş Dündar ile çok sayıda sporsever izledi.

Karşılaşmanın başlama vuruşunu maçı izlemek için gelen Osmaniye Milletvekili Mücahit Durmuşoğlu ile AK Parti Osmaniye İl Başkanı Av. Hamza Tor yaptı.

Üniversitemiz Futbol Takımı Teknik Sorumlusu Osman Yılmaz’ın sahaya sürdüğü takımımız sahadan 1-0’lık galibiyetle ayrıldı. Takımımız sezonun ilk maçında 3 puan alarak ilk haftada ligde beşinci sırada kendisine yer buldu.