İl Çocuk Koordinasyon Kurulu Toplantısı Üniversitemizde Yapıldı

Osmaniye Valiliği İl Çocuk Koordinasyon Kurulu toplantısı, üniversitemiz kütüphane toplantı salonunda gerçekleştirildi.

Toplantıda sokakta dilendirilen, çalıştırılan çocuklar ile suça sürüklenen ve suçtan zarar gören çocukların durumları değerlendirildi. Osmaniye Vali Yardımcısı Huriye Küpeli Kan başkanlığında yapılan toplantıya Osmaniye Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Hamit Coşkun, Üniversitemizi temsilen komisyon üyesi Öğr. Gör. Mehmet İşıker ile Sağlık İl Müdürlüğü, Osmaniye Barosu, İl Emniyet Müdürlüğü, İl Jandarma Komutanlığı, Osmaniye Belediyesi, İl Özel İdaresi, İŞKUR, İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı, Gençlik ve Spor il Müdürlüğü ve diğer temsilciler katıldı.