Rektörümüz Prof. Dr. Murat Türk'ten Sağlık Yüksekokul Öğrencilerine Sürpriz Ziyaret

Üniversitemizin Sağlık Yüksekokulu Beslenme ve Diyetetik Bölümü’nde okuyan 1. sınıf öğrencilerine Rektörümüz Prof. Dr. Murat Türk tarafından sürpriz bir ziyaret gerçekleştirildi.

2017-2018 Eğitim-Öğretim yılının başlamasıyla birlikte OKÜ’ye yerleşen öğrencilerimize özel önem veren Üniversitemiz Rektörü, ilk olarak Sağlık Yüksekokulu Beslenme ve Diyetetik Bölümü’nün 1. sınıfında okuyan öğrencilerini sınıflarında ziyaret etti.

Öğrencilere OKÜ’lü olmanın ayrıcalıklarından bahsetmenin yanı sıra bölümlerinin önemine dikkat çeken Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Murat Türk, öğrencilere yüksek öğrenimlerinde OKÜ’de ağırlamaktan büyük memnuniyet duyduğunu ve başarı dileklerini iletti.

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Murat Türk’ün Sağlık Yüksekokulu Beslenme ve Diyetetik Bölümünün 1. Sınıf öğrencilerine yönelik ziyaretinde Üniversitemiz Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Sabri Ulukanlı, Prof. Dr. Ali İhsan Öztürk yalnız bırakmazken Sağlık Yüksekokul Müdürü Doç. Dr. Ayşe Tülin Öz de hazır bulundu.