İletişim | Telefon Rehberi | Bilgi Edinme | International Students | International Relations | Anket Sistemi | EN  RU

Anasayfa » Duyurular » Görevde Yükselme Sınav ERUGYS 2017 Yeri Duyurusu
Görevde Yükselme Sınav ERUGYS 2017 Yeri Duyurusu

Erciyes Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi Müdürlüğü (ERSEM) tarafından Üniversitemiz idari personeline yönelik görevde yükselme sınavı (ERUGYS 2017) 03 Aralık 2017 Pazar günü saat 14.00'te Çukurova Üniversitesi Balcalı Kampüsü Sarıçam/ADANA R-2 Dersliklerinde yapılacaktır.

Adaylar Sınava Giriş Belgelerini 24/11/2017 tarihinden itibaren http://www.erugys.com web adresinde ADAY GİRİŞ menüsünden sisteme giriş yaparak alabileceklerdir. Adayların sınava girebilmeleri için Sınava Giriş Belgelerini ve Nüfus Cüzdanlarını yanlarında bulundurmaları zorunludur.

NOT:
11 Eylül 2017 tarihli Görevde Yükselme Sınav İlanı Duyurusunda Memur Kadrosu İlanı ve Özel Şartlarında 2 (iki) adet olarak ilan edilen Memur kadrosuna 1 (bir) adet Memur kadrosu eklenmiştir.

Memur Kadrosu İlanı ve Özel Şartları (Son Güncel Hali)

Yayına Hazırlayan : Basın ve Halkla İlişkiler