İletişim | Telefon Rehberi | Bilgi Edinme | International Students | International Relations | EN  RU

Anasayfa » Duyurular » 2017/2018 Erasmus+ Öğrenci-Öğrenim Hareketliliği Değerlendirme Sonuçları
2017/2018 Erasmus+ Öğrenci-Öğrenim Hareketliliği Değerlendirme Sonuçları

Değerli Öğrenciler

2017-2018 Akademik Yılı Öğrenci-Öğrenim Hareketliliği Hibe Değerlendirme çalışmaları  sonuçlanmıştır.

Komisyon Kararı ve Değerlendirme Sonuçları İçin Tıklayınız

Asil listede adı geçen öğrencilerin faaliyetten faydalanmak ya da feragat etmek istediklerine dair 20 Ekim 2017 tarihine kadar Dış İlişkiler Birimi, Erasmus Ofisi'ne uğrayarak bir dilekçe vermeleri gerekmektedir (matbu dilekçeler ofisten temin edilecektir).

20 Ekim 2017 tarihine kadar Erasmus Ofisi’ne dilekçesini teslim etmeyen öğrenciler, asil listede olsalar dahi haklarından feragat etmiş sayılacaklardır. Asil ve yedek listede bulunan öğrenciler için ilerleyen günlerde “Erasmus Oryantasyon Toplantısı” düzenlenecek olup, detaylar web sayfamızdan duyurulacaktır.

Sonuçlar hakkında itiraz/bilgi edinme vb. konularda iletişime geçmek isteyen öğrencilerimiz erasmus@osmaniye.edu.tr adresine e-posta göndererek ya da Dış İlişkiler Birimi, Erasmus Ofisini ziyaret ederek iletişime geçebilirler.

Yayına Hazırlayan : Basın ve Halkla İlişkiler