İletişim | Telefon Rehberi | Bilgi Edinme | International Students | International Relations | Anket Sistemi | EN  RU

Anasayfa » Duyurular » İngilizce Muafiyet Sınavına Girecek Öğrencilerin Dikkatine !
İngilizce Muafiyet Sınavına Girecek Öğrencilerin Dikkatine !

İngilizce Muafiyet Sınavı 19 Eylül 2017 tarihinde saat 10.00’da yapılacak olup sınava girmek isteyen öğrencilerin 11-18 Eylül 2017 tarihleri arasında Yabancı Diller Yüksekokuluna başvuru yapmaları gerekmektedir.

Not 1: Merkez kampüsteki fakülteler ve meslek yüksekokulunda öğrenim gören öğrenciler muafiyet sınavına D Blokta gireceklerdir.

Not 2: İlçelerde öğrenim gören öğrenciler muafiyet sınavı için kendi meslek yüksekokullarına ya da fakültelerine başvuru yapacak olup ilgili sınava yine kendi meslek yüksekokulları ya da fakültelerinde gireceklerdir.

Yayına Hazırlayan : Basın ve Halkla İlişkiler