İletişim | Telefon Rehberi | Bilgi Edinme | International Students | International Relations | EN  RU

Anasayfa » Duyurular » Yardımcı Doçent Yabancı Dil Sınavı
Yardımcı Doçent Yabancı Dil Sınavı

Üniversitemiz birimlerine, 07.08.2017 tarihinde Öğretim Üyesi ilanına çıkılmış olup, Yardımcı Doçentlik için başvuran adayların (2547 sayılı Kanunun 23. Maddesinin (b) fıkrasının 2. bendi gereğince yapılması gereken) Yabancı Dil Sınavı 22.08.2017 Salı günü saat: 10:00'da Kütüphane Binası 1. Kat grup çalışma solanlarında yapılacaktır.

Başvuran adaylara önemle duyurulur.

Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi
Personel Daire Başkanlığı

Üniversitemiz Fen Edebiyat Fakültesi İngiliz Dili ve Edebiyatı Bölümüne, 07.08.2017 tarihinde Öğretim Üyesi ilanına çıkılmış olup, Yardımcı Doçentlik için başvuran adayların (2547 sayılı Kanunun 23. Maddesinin (b) fıkrasının 2. bendi gereğince yapılması gereken) Yabancı Dil Sınavı 23.08.2017 Çarşamba günü saat: 10:30'da D Blok Fen Edebiyat Fakültesi Dekanlık toplantı salonunda yapılacaktır.

Başvuran adaylara önemle duyurulur.

Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi
Personel Daire Başkanlığı