Öğretim Elemanı Alımı Ön Değerlendirme Sonuçları

Üniversitemizin çeşitli birimlerine, 2547 Sayılı Yükseköğretim Kanunu'nun ve "Öğretim Üyesi Dışındaki Öğretim Elemanı Kadrolarına Yapılacak Atamalarda Uygulanacak Merkezi Sınav ile Giriş Sınavlarına İlişkin Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmeliğin" ilgili maddelerine göre ön değerlendirmeyi geçmiş adayların listesine aşağıdaki linklerden ulaşabilirsiniz.

Ön değerlendirmeyi geçmiş olan adaylar 29 Ocak 2019 tarihinde belirtilen yer ve saatte Giriş Sınavına girmeye hak kazanmıştır.

İlgililere duyurulur.

NOT: İlahiyat Fakültesi İslam Tarihi ve Sanatları Bölümü Türk İslam Edebiyatı ve İslam Sanatları Anabilim Dalında ders verecek Öğretim Görevlisi kadrosuna herhangi bir başvuru olmamıştır.

DÜZELTME: Yükseköğretim Kurulu Başkanlığının 05/04/2016 tarihli Yüksek lisans/Tecrübe konulu yazısında belirtilen hususlar nedeniyle REKTÖRLÜK(OKÜMERLAB-GIDA MEZ.) ve REKTÖRLÜK(OKÜMERLAB-KİMYA MEZ.) Ön Değerlendirme Sonuçları yeniden güncellenerek düzeltilmiştir.

DÜZELTME: 23 Ocak 2019 tarihinde açıklanan “Öğretim Elemanı Alımı Ön Değerlendirme Sonuçları” içerisinde yer alan Osmaniye MYO Bilgisayar Programcılığı Öğretim Görevlisi  (Ders Verecek) Ön Değerlendirme Sonuç Listesinde BAŞVURUSU GEÇERSİZ sayılan 16.sırada yer alan Sema Merve KILINÇ, 17.sırada yer alan Ayşen MERCAN ve 18.sırada yer alan Ömer ÖZĞAN isimli adayların Ön Değerlendirme Sonucu kısmında sehven “İlanda Belirtilen Alanlarda Lisans Mezuniyet Şartı Sağlamıyor” yazılmış olup, bu durum “İlanda Belirtilen Alanlarda Yüksek Lisans Mezuniyet Şartı Sağlamıyor” şeklinde düzeltilmiştir.

İlgililere duyurulur.

DÜZELTME: 23 Ocak 2019 tarihinde açıklanan “Öğretim Elemanı Alımı Ön Değerlendirme Sonuçları” içerisinde yer alan “BEDEN EĞT. VE SPOR Y.O (BEDEN EĞİTİMİ VE SPOR) ÖĞR. GÖR.” sonuç listesinde yer alan Orhan GÖK isimli adayın lisans mezuniyet notu sehven 68,6800 girilmiş olup, bu durum 61,9600 şeklinde düzeltilmiştir.

İlgililere duyurulur.

HATIRLATMA: Ön değerlendirme aşamasında lisans mezuniyeti notunun hesaplanmasında kullanılacak 4’lük not sisteminin 100’lük not sistemine eşdeğerliği Yükseköğretim Kurulu kararıyla belirlenen “4’lük Sistemdeki Notların 100’lük Sistemdeki Karşılıkları” tablosu kullanılmıştır.

FEN EDEBİYAT FAK. (ESKİ TÜRK EDEBİYATI) ARŞ.GÖR.

FEN EDEBİYAT FAK. (İNGİLİZ DİLİ VE EDEBİYATI) ARŞ.GÖR.

FEN EDEBİYAT FAK. (KLİNİK PSİKOLOJİ) ARŞ. GÖR.

FEN EDEBİYAT FAK. (TÜRK HALK EDEBİYATI) ARŞ.GÖR.

İİBF (YÖNETİM BİLİMİ) ARŞ.GÖR.

SAĞLIK Y.O (BESLENME VE DİYETETİK) ARŞ.GÖR.

SAĞLIK Y.O (BESLENME VE DİYETETİK) ÖĞR. GÖR.

SAĞLIK Y.O. (HEMŞİRELİK) ARŞ. GÖR.

BEDEN EĞT. VE SPOR Y.O (BEDEN EĞİTİMİ VE SPOR) ÖĞR. GÖR.

BEDEN EĞT. VE SPOR Y.O (BEDEN EĞİTİMİ VE SPOR-2) ÖĞR. GÖR.

REKTÖRLÜK (DIŞ İLİŞKİLER BİRİMİ) ÖĞR. GÖR.

REKTÖRLÜK (ENERMER) ÖĞR. GÖR.

REKTÖRLÜK(OKÜMERLAB-GIDA MEZ.) ÖĞR. GÖR.

REKTÖRLÜK(OKÜMERLAB-KİMYA MEZ.) ÖĞR. GÖR.

OSMANİYE MYO (BİLGİSAYAR PROGRAMCILIĞI) ÖĞR. GÖR.

OSMANİYE MYO (MUHASEBE VE VERGİ UYGULAMALARI) ÖĞR. GÖR.

OSMANİYE MYO (POSTA HİZMETLERİ) ÖĞR. GÖR.

OSMANİYE MYO (YAŞLI BAKIMI-Hemşirelik Mez.) ÖĞR. GÖR.

OSMANİYE MYO (YAŞLI BAKIMI-Sosyoloji Mez.) ÖĞR. GÖR.