2020 YKS Ek Yerleştirme Sonuçlarına Göre Üniversitemize Kayıt Yaptıran Öğrencilerin Dikkatine

Üniversitemize 2020 YKS Ek Yerleştirme sonuçlarına göre kayıt yaptıran 1. sınıf öğrencileri için Ortak Zorunlu Yabancı Dil (İngilizce) Dersi Muafiyet Sınavı 13 Ekim 2020 Salı günü 11.00’de ‘Microsoft Teams’ programı üzerinden çevrimiçi olarak uygulanacaktırOrtak Zorunlu Yabancı Dil (İngilizce) Dersi Muafiyet Sınavına girmek isteyen öğrencilerin, aşağıdaki linkte yer alan Word formatındaki başvuru formunu eksiksiz olarak doldurup yadyo@osmaniye.edu.tr mail adresine en geç 11 Ekim 2020 tarihine göndermeleri gerekmektedir.

Ortak Zorunlu Yabancı Dil (İngilizce) Dersi Muafiyet Sınavına girebilmek için öğrencilerimiz öncelikle https://hesabim.osmaniye.edu.tr/ adresinden yeni kullanıcı butonuna tıklayarak yeni bir mail adresi almalıdır. Daha sonra elde edilecek ÖğrenciNo@ogr.oku.edu.tr (örneğin; 2020111111@ogr.oku.edu.tr) mail adresi ve şifre ile Microsoft Teams programı üzerinden giriş yapılmalıdır. Uygulamaya giriş yapan öğrenciler Microsoft Teams uygulama sistemi üzerinde görünür hale geleceklerdir. Öğrenciler görünür hale geldikten sonra Yabancı Diller Yüksekokulu sayfa yöneticileri tarafından sınavın uygulanacağı ekiplere dâhil edileceklerdir. Öğrencilerin ilgili sınava girebilmeleri için sınav tarihinde 'Microsoft Teams' uygulaması üzerinden çevrimiçi olmaları ve sınav için oluşturulacak ekibe giriş yapmaları yeterli olacaktır.

Başvuru Formu için tıklayınız...