Üniversitemizi Tanıma-Uyum Oryantasyon Programı

Üniversitemizi Tanıma/Uyum (Oryantasyon) Programı

Üniversitemize yeni başlayan öğrencilerimize; Üniversitemizin akademik ve idari birimlerini, spor tesislerini, sosyal ve kültürel imkanlarını tanıtmak, eğitim-öğretim mevzuatları ve işleyiş hakkında bilgi vermek, kentimizin ulaşım, barınma, sosyal ve kültürel olanaklarını tanıtmak, öğrencilerimizin karşılaşabilecekleri sorunların çözümüne yönelik bilgi vermek ayrıca kampüs ve eğitim ortamına daha kısa sürede uyum sağlamalarına yardımcı olmak amacıyla 05-08 Ekim 2020 tarihleri arasında Oryantasyon Programı düzenlenecektir. Oryantasyon Programına, 2020-2021 Eğitim-Öğretim yılında yeni başlayan tüm 1. sınıf öğrencilerimizin ve yöneticilerimizin (dekan, dekan yardımcıları, müdür, müdür yardımcıları, bölüm başkanı, bölüm başkan yardımcıları) katılımı beklenmektedir. Program Microsoft Teams üzerinden yürütülecek olup, bu amaçla 4 ekip oluşturulmuş, ilgili Fakülte/Yüksekokul/ Meslek Yüksekokulu öğrencileri ve yöneticileri ile bilgi paylaşımında bulunacak kişiler bu ekiplere dahil edilmiştir.

Ekip Adı

Katılacaklar

Oryantasyon 1. Grup

05 Ekim 2020 (Pazartesi)

10.00-16.00 arası

- Fen-Edebiyat Fakültesi 1. Sınıf öğrencileri, dekan, dekan yardımcıları, bölüm başkanları ve bölüm başkan yardımcıları.

- İlahiyat Fakültesi 1. Sınıf öğrencileri, dekan, dekan yardımcıları, bölüm başkanları ve bölüm başkan yardımcıları.

- Mühendislik Fakültesi 1. Sınıf öğrencileri, dekan, dekan yardımcıları, bölüm başkanları ve bölüm başkan yardımcıları.

Oryantasyon 2. Grup

06 Ekim 2020

(Salı)

10.00-16.00 arası

- İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi 1. Sınıf öğrencileri, dekan, dekan yardımcıları, bölüm başkanları ve bölüm başkan yardımcıları.

- Sağlık Bilimleri Fakültesi 1. Sınıf öğrencileri, dekan, dekan yardımcıları, bölüm başkanları ve bölüm başkan yardımcıları.

- Mimarlık Tasarım ve Güzel Sanatlar Fakültesi 1. Sınıf öğrencileri, dekan, dekan yardımcıları, bölüm başkanları ve bölüm başkan yardımcıları.

-Beden Eğitimi Ve Spor Yüksekokulu

Oryantasyon 3. Grup

07 Ekim 2020

(Çarşamba)

10.00-16.00 arası

- Bahçe MYO 1. Sınıf öğrencileri, müdür, müdür yardımcıları, bölüm başkanları ve bölüm başkan yardımcıları.

- Düziçi MYO 1. Sınıf öğrencileri, müdür, müdür yardımcıları, bölüm başkanları ve bölüm başkan yardımcıları.

- Kadirli MYO 1. Sınıf öğrencileri, müdür, müdür yardımcıları, bölüm başkanları ve bölüm başkan yardımcıları.

- Kadirli Sosyal ve Beşeri Bilimler Fakültesi 1. Sınıf öğrencileri, dekan, dekan yardımcıları, bölüm başkanları ve bölüm başkan yardımcıları.

- Kadirli Uygulamalı Bilimler YO 1. Sınıf öğrencileri, müdür, müdür yardımcıları, bölüm başkanları ve bölüm başkan yardımcıları.

Oryantasyon 4. Grup

08 Ekim 2020

(Perşembe)

10.00-16.00 arası

- Osmaniye MYO 1. Sınıf öğrencileri, müdür, müdür yardımcıları, bölüm başkanları ve bölüm başkan yardımcıları.

Oryantasyon programı öncesinde gerekli kontrollerin yapılması ve varsa hataların uzem@osmaniye.edu.tr e-mail adresine bildirilmesi önem arz etmektedir. Programın içeriği ile ilgili bilgiler broşürde yer almaktadır.

Not. Öğrencilerimizin, öğrenci işleri tarafından kendilerine verilen kurumsal e-mail adresini (…………@ogr.oku.edu.tr) sistem üzerinden aktif etmeleri önemlidir. Öğrencilerimizin e-mail adresi aktif hale gelmemiş ise derslere ve oryantasyon programına katılmaları mümkün olamayacaktır. Bu konuda destek almak isteyenler uzem@osmaniye.edu.tr e-mail adresine yazabilirler.