2020-2021 Eğitim-Öğretim Yılı Zorunlu ve İsteğe Bağlı Hazırlık Öğrencileri İçin Uygulanılacak Sınavlar Hakkında Bilgilendirme

2020-21 Akademik Yılında Seviye Belirleme Sınavına girecek İsteğe Bağlı Hazırlık Öğrencileri ile Yeterlik (Hazırlık Muafiyet) Sınavına girecek Zorunlu Hazırlık Öğrencileri (İngiliz Dili Edebiyatı ve Mütercim Tercümanlık Bölümleri) ilgili sınavlara girebilmek için öncelikle https://hesabim.osmaniye.edu.tr/ adresinden yeni kullanıcı butonuna tıklayarak yeni bir mail adresi almalıdır. Daha sonra elde edilecek öğrencino@ogr.oku.edu.tr (örneğin; 2020111111@ogr.oku.edu.tr) mail adresi ve şifre ile Microsoft Teams programı üzerinden giriş yapılmalıdır. Uygulamaya giriş yapan öğrenciler Microsoft Teams uygulama sistemi üzerinde görünür hale geleceklerdir. Öğrenciler görünür hale geldikten sonra Yabancı Diller Yüksekokulu sayfa yöneticileri tarafından sınavın uygulanacağı ekiplere dâhil edileceklerdir. Öğrencilerin ilgili sınava girebilmeleri için sınav tarihinde 'Microsoft Teams' uygulaması üzerinden çevrimiçi olmaları ve sınav için oluşturulacak ekibe giriş yapmaları yeterli olacaktır.