2020-2021 Eğitim-Öğretim Yılı Ortak Zorunlu Yabancı Dil İngilizce Muafiyet Sınavı Hakkında

Üniversitemize 2020 YKS Sonucu ile Kayıt Yaptıran 1. Sınıf Öğrencileri için Ortak Zorunlu Yabancı Dil (İngilizce) Dersi Muafiyet Sınavı 07 Ekim 2020 tarihinde saat 11.00’da çevrimiçi olarak ‘Microsoft Teams’ programı üzerinden uygulanacaktır.

Ortak Zorunlu Yabancı Dil (İngilizce) Dersi Muafiyet Sınavına girmek isteyen öğrenciler 28 Eylül- 2 Ekim 2020 tarihleri arasında aşağıdaki linkte yer alan Word formatındaki başvuru formunu eksiksiz olarak doldurarak bu formu yine Word formatında yadyo@osmaniye.edu.tr mail adresine göndermeleri gerekmektedir.

Ortak Zorunlu Yabancı Dil (İngilizce) Dersi Muafiyet Sınavına girebilmek için öğrencilerimiz öncelikle https://hesabim.osmaniye.edu.tr/ adresinden yeni kullanıcı butonuna tıklayarak yeni bir mail adresi almalıdır. Daha sonra elde edilecek öğrencino@ogr.oku.edu.tr (örneğin; 2020111111@ogr.oku.edu.tr) mail adresi ve şifre ile Microsoft Teams programı üzerinden giriş yapılmalıdır. Uygulamaya giriş yapan öğrenciler Microsoft Teams uygulama sistemi üzerinde görünür hale geleceklerdir. Öğrenciler görünür hale geldikten sonra Yabancı Diller Yüksekokulu sayfa yöneticileri tarafından sınavın uygulanacağı ekiplere dâhil edileceklerdir. Öğrencilerin ilgili sınava girebilmeleri için sınav tarihinde 'Microsoft Teams' uygulaması üzerinden çevrimiçi olmaları ve sınav için oluşturulacak ekibe giriş yapmaları yeterli olacaktır.

Başvuru formu için tıklayınız.