Rektörden Öğrencilere Mesaj

Sevgili Öğrencilerim,

Bilindiği üzere Türkiye olarak hatta Dünya olarak yaşadığımız zor günleri, inancımız, geleneğimiz, ahlaki değerlerimiz ve milli şuurumuz çerçevesinde; Devletimiz tarafından alınan kararları uygulayarak aşmaya çalışıyoruz. Bu süre içerisinde OKÜ ailemizin var olma nedeni ve kıymetli bir ferdi olan siz sevgili öğrencilerimiz ve bu bağlamda yakınlarınızın sağlığının korunması birinci önceliğimizdir. Bunun yanı sıra kurumsal olarak da yürütmekte olduğumuz eğitim-öğretim hizmetimizi de Devletimiz tarafından bize iletilen talimatlar doğrultusunda yerine getirmeye çalışıyoruz.

Üniversitemiz tüm imkanlarıyla vermekte olduğu eğitim ve öğretim hizmetini en etkili ve etkin yürütme konusunda ciddi gayret göstermektedir. Bu hizmetlerin yürütülmesi sırasında alınan sağlık kurallarına da olabildiğince uymanın önemini bir kez daha buradan hatırlatmak isterim, bu anlamda şimdiden vereceğiniz desteğe olan inancımız tamdır. Bu süreç içerisinde her ne kadar fiziki olarak mesafeli(Sosyal Mesafe kriterine uyma adına) duruyor olsak da gönüllerimizin bir olduğunu derinden hissediyoruz.Çünkü Biz Birlikte Güçlüyüz, Biz Birlikte TÜRKİYEYİZ. Gelişmeleri şimdiye kadar olduğu gibi SİZ ÇOK KIYMETLİ öğrencilerimizle anında paylaşmaya devam edeceğiz. Bunun için iletişime açık olmanız ve Web sayfamızdan gelişmeleri izlemeniz büyük önem arz etmektedir. Bu vesileyle siz değerli öğrencilerimize, ailelerinizle ve sevdiklerinizle birlikte, sağlıklı ve mutlu günler diliyor, selamlarımı iletiyorum. Tekrar en kısa sürede normal eğitim-öğretim düzenimizde görüşme dileklerimle. Kalın Sağlıcakla...

Prof. Dr. Murat TÜRK