Staj Duyurusu

STAJ BİLGİLERİ

TARİH

E-devlet Üzerinden Staj Başvuruları İçin Son Tarih

(Cumhurbaşkanlığı Ulusal Staj Programına başvurusu kabul edilen  öğrenciler danışmanlarıyla iletişime geçip bilgi vermemeleri gerekmektedir.)

10.03.2024

Staj Uygulama Başvuru Evraklarının Son Teslim Tarihi

16.05.2024

Staj Uygulama Başlangıç Tarihi

16.07.2024

Staj Uygulama Bitiş Tarihi

26.08.2024

Staj Defteri Teslim ve Staj Mülakat Tarihleri

Mezun Durumda Olanlar için

28.08.2024

Mezun Durumda Olmayanlar için

2024-2025 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Dönemi Başlangıcının 2. Haftası

*İstenilen evraklar alt satırda belirtilmektedir.

Dosyaları İndirmek için Üzerlerine Tıklayınız.

Form-68 Staj Başvuru Kabul ve Sözleşme Formu.docx

Form-69 Ulusal Staj Başvuru Formu.docx

Form-70 Staj Başvuru Formu.docx

Form-71 Öğrenci Devam Çizelgesi Formu(İşyeri).docx

Form-72 Staj Değerlendirme Formu (İşyeri).docx

Staj Defteri İndir

Not: Staj evraklarınızı eksiksiz bir şekilde önce iş yerine  imzalatıp mühürletildikten sonra 16.05.2024 tarihinde Meslek Yüksekokulumuz öğrenci işlerine elden teslim edilecektir. (Evraklar ıslak olarak doldurulacaktır)

*Kariyer kapısı üzerinden veya diğer kurumlarda (kamu veya özel) staj yapacak öğrenciler belirtilen takvimi esas alacaktır.

*Staj başvuru evraklarının hazırlanması ve teslimi ile ilgili;

-Form 68 3’er nüsha doldurularak

1 tanesi Öğrenci İşleri Birimine

1 tanesi Bölüm Sekreterliğine

1 tanesi öğrencinin staj yaptığı iş yerine teslim edilecek

-Form 70  3’er nüsha doldurularak

1 tanesi Öğrenci İşleri Birimine

1 tanesi Bölüm Sekreterliğine

1 tanesi öğrencinin staj yaptığı iş yerine teslim edilecek

-Form 71  Staj döneminde 1 nüsha doldurularak Staj defteri ile birlikte Bölüm Sekreterliğine teslim edilecek.

-Form 72  Staj bitiminde İş yerince 1 nüsha doldurularak kapalı zarf içerisinde Staj defteri ile birlikte Bölüm Sekreterliğine teslim edilecek.

STAJ İLE İLGİLİ DİĞER BİLGİ VE EVRAKLAR:

1. Öğrenci okula staj başvurusu yaparken bir adet kimlik fotokopisini teslim etmesi gerekir.
  2. Bütün evraklar öğrenci tarafından doldurulacak. İlgili evraklar öğrenci tarafında şahsen Bölüm Sekreterine teslim edilecek.
  3. Staj yapan öğrencilere genel sağlık sigortası (GSS) kapsamında SGK işe giriş bildirimleri yapılacak olup talep edilmesi halinde mail yoluyla gönderilecektir.

4. Staj başvuru evraklarını teslim edip sonrasında iş yeri değişikliği yapan öğrenciler en kısa zamanda danışmanına veya öğreci işleri bilgi vermesi gerekmektedir.
  5. Staj Defterini  Öğrenci işleri Biriminden veya yukarıdaki linke tıklayarak indirebilirsiniz.

6. Evraklar eksiksiz ve doğru bilgilerle doldurulacak, Meslek Yüksekokulunca ve iş yerince ıslak imzalı olarak onaylattılarcak olup eksiği bulunan evrak kabul edilmeyecektir.
  7. Öğrenci staj evrakların doldururken evraklarda silinti, kazıntı, karalama yapmadan eksiksiz dolduracaktır. Silinti, kazıntı, karalama olan evraklar onaylanmayacaktır.

Doç. Dr. Ahmet KARDAŞLAR

Okul Müdürü

26 Nisan 2024
İslam Mahallesi Şehit Polis Memuru Mehmet Önder Saçmalıoğlu Caddesi No:40 Bahçe/Osmaniye